Vi erbjuder porträttfötografering, headshots, och pressbilder både i studio eller på plats

Vi håller det enkelt. Välj det paket som passar dig, tid och datum, och om du vill komma till oss eller om vi ska ta oss till dig.

Porträttpaket Liten

Professionell porträttfoto, headshots, och pressbilder i Stockholm

Vårt minsta paket passar dig som behöver en snygg profilbild till ditt CV, till dina sociala medier eller som press/byline bild.

2000:-

exkl. moms

Porträttpaket Mellan

Professionell porträttfoto, headshots, och pressbilder i Stockholm

För dig som vill ha lite variation på dina pressbilder, eller behöver olika bilder till olika sammanhang.

3500:-

exkl. moms

Porträttpaket Stor

Professionell porträttfoto, headshots, och pressbilder i Stockholm

Passar dig som behöver en varierad bildbank av porträtt och pressbilder som passar till alla sammanhang du kan tänka dig. 

8000:-

exkl. moms

Företagspaket

Rabatterade företagspaket tillgängliga
Rabatterade företagspaket tillgängliga

För företag och organisationer som vill presentera medlemmar, medarbetare eller anställda på ett professionellt sätt.

Vi erbjuder fotografering i vår studio eller i en miljö som passar er verksamhet bäst, oavsett om det är på kontoret, på stan eller ute i naturen.

Vi har även möjlighet att erbjuda miljöbilder på er verksamhet.

För offert och mer information om våra företagspaket, vänligen kontakta oss på info@konterfej.se.

Studion

Alla studiosessioner görs från den fantastiska fotostudion Formriket på Pontonjärgatan 33 i centrala Stockholm.

Detaljer om studion:

Formriket Studio 33

Studion

Alla studiosessioner görs från den fantastiska fotostudion Formriket på Pontonjärgatan 33 i centrala Stockholm.

Detaljer om studion:

Formriket Studio 33

Vanliga frågor och svar

Vårt uppdrag är att få dig ur huvudet och in i ögonblicket för att skapa porträtt du kommer att älska. Om du är osäker på vilket paket du ska välja rekommenderar vi att du köper det lilla paketet och tar backup-outfits till plåtningen. Vi kan uppgradera dig till ett större paket i farten under vår session – utan straffavgift.

Vi erbjuder också företagspaket med fotosessioner för dig och ditt team i vår studio eller i dina lokaler (om utrymmet tillåter). För mer information, kontakta oss direkt på info@konterfej.se.

En fotosession är rolig och avslappnad. Det finns inget tryck att se eller agera på ett visst sätt, men jag kommer att ge dig lite vägledning under fotograferingen för att hjälpa till att uppnå fantastiska bilder som du kommer att älska och omfamna! Om vi fotograferar i studion kommer bilderna att visas på en bildskärm i realtid. Vi stannar flera gånger under hela processen för att ta en titt och se till att vi båda är nöjda med den riktning vi går.

Längden på en fotosession kan variera. Vi är proffs på att få bra bilder snabbt, men för att vara säker rekommenderar vi att du tillåter upp till två timmar för den stor packet, upp till en timme för mellan packet och upp till 30 minuter för den liten packet.

Meddela oss i din bokningsförfrågan om du har ett snävt schema eller har speciella önskemål angående längden på fotograferingen.

Vi uppmuntrar vanligtvis våra kunder att överväga att anställa en makeupartist till vår session. Makeup är dock inte obligatoriskt och digital retuschering (ingår i alla paket) räcker ofta för att uppnå fantastiska resultat.

Hår, å andra sidan, kan vara knepigt, eftersom du inte alltid kan lita på retuschering. Då är det viktigt att du är nöjd med ditt hår innan vi börjar fotograferar.

Om du är intresserad av att anställa en makeupartist kan vi gärna skicka några rekommendationer.

Vi uppmuntrar alla att ta med tre till fem olika toppar som gör att du känner dig bekväm och glad. Vi rekommenderar ett urval solida tankar, T-shirts, tröjor, tröjor och jackor.

Mönster fotograferar inte alltid bra.

Vår fotostudio ligger på Kungsholmen i centrala Stockholm på Pontonjärgatan 33.

Vi är alltid glada att komma till er men observera att en extra avgift kan tilläggas beroende på restid. 

Efter din fotografering kommer via att skicka inloggnings information till ditt personliga fotobibliotek så att du kan välja dina favoriter. När du har valt dina bilder levererar vi dina slutliga retuscherade bilder via en lösenordsskyddad länk.